Alle filmer

Populære franchises

Populære norske filmserier

Populære action-franchises

Populære science fiction-franchises

Finn det rette temaet for deg

Savner du inspirasjon? Gå på oppdagelsesferd i filmer, sjangre, franchises og temaer!

Det er ikke alltid lett å finne rundt i et hav av filmer på nettet. Derfor har vi på denne siden gjort det lett for deg å finne inspirasjon blant våre mer enn 7500 filmer. Det er mange snarveier for å finne nettopp den filmen du er på jakt etter, og du kan få masse inspirasjon her på siden. Utforsk filmtitlene våre med utgangspunkt i de mest populære brands, sjangre og franchises, spennende og nøye utvalgte filmtemaer, samt redaksjonens egne anbefalinger.

Utforsk filmsjangre og -temaer

På siden har vi også samlet de mest populære sjangrene i det store utvalget vårt, som blant annet inkluderer skrekkfilmer, actionfilmer, dramaer, komedier, dokumentarfilmer, romantiske filmer, eventyrfilmer og norske filmer. Hver sjanger inneholder hundrevis av filmer som du kan gå på oppdagelse i og finne den perfekte filmen for deg. Hvis du ikke helt vet hvilken sjanger du er ute etter, kan du finne inspirasjon i våre nøye utvalgte temaer som samler filmer i forskjellige kategorier og anledninger. Har du bruk for en god bakrusfilm? I humør til en blodig zombiefilm? Eller er du kanskje på jakt etter en anmelderrost Oscar-vinner? Finn våre mange nøye utvalgte filmtemaer - fra katastrofefilmer og chick flicks til musikaler og fengselsfilmer, fra utenlandske perler til hypede kultfilmer.

Populære franchises og brands

Med stort utvalg av filmer har vi selvfølgelig også et stort utvalg av populære filmserier - også kalt franchises - som strekker seg fra hylende komedier til nervepirrende action og ikoniske science fiction-filmer. Alle har til felles at den første filmen i rekken ikke var nok - ikke bare fordi filmene bygger på for eksempel populære tegneserier eller litterære suksesser, men fordi publikum bare ikke fikk nok. Derfor blir du med garanti ikke skuffet hvis du leier eller kjøper en film fra en franchise - og du får mange timers uavbrutt underholdning. Her på siden har vi samlet de største franchisene, som blant annet Harry Potter, James Bond, Star Wars, Fifty Shades of Grey, DC-Comics-filmer, Marvel Cinematic Universe, Spider-Man, Jurassic Park, Ringenes herre og X-men, norske franchises som for eksempel Fritt Vilt og Varg Veum, samt en haug av action- og science fiction-franchises.

Redaksjonens favoritter

Vår filmelskende redaksjon gir deg jevnlig inspirasjon til filmer som vi syntes er av særlig høy kvalitet, og som henvender seg til kjennere og filmelskere. Her finner du både gammelt gull og nye tilskudd fra hele verden - filmer som alle burde se. Kanskje du finner en film du hadde glemt alt om, men som definitivt er verdt et gjensyn. Du kan utforske filmenes historie og univers gjennom både trailere og beskrivelsene under “Vis mer”.

Loading spinner