Barnefilmer

Populære filmer for barn

Fantastiske eventyr for barn

Kule dyr på store eventyr!

Fantastiske fantasivesener

Gøy med menneskets beste venn!

BARNEFILMER- OGSÅ FOR VOKSNE!

Hos oss i Blockbuster jobber vi hardt for å kunne tilby deg det aller beste utvalget filmer til alle aldersgrupper uansett sjanger. Dette inkludert filmer til de yngste medlemmene i familien, nemlig barnefilmer. Som for et barn så finnes det ingenting bedre enn å forsvinne inn i en god film og glemme verden utenfor. Utvalget vårt innen barnefilmer dekker blant annet Disney filmer, tegnefilmer, animerte filmer, Pixar og danske barnefilmer. Vi mottar jevnlig nye barnefilmer slik at sortimentet hele tiden er så bredt og best oppdatert som mulig. Hos Blockbuster har vi også et utvalg av hundrevis av tegnefilmer, nok skøy og underholdning for flere timer uansett om du kjøper eller leier. Barnefilm-seriene våre byr på alle de kjente barnefilmene som Frost, Min søsters barn, Barbie, Grusomme Meg, Tarzan, Harry Potter, Far til Fire og mange mange flere. Ta en titt på vårt utvalg av barnefilmer, her er det noe for alle og enhver.

FILMER FOR HELE FAMILIEN

Utvalget av barnefilmer er stort hos oss på Blockbuster. Tegnefilmer slår alltid godt an, men de siste årene har danske barnefilmer opplevd en ekstra stor popularitet. Gjennom de siste 10-årene har danske barnefilmer som for eksempel Min søsters barn og Far til Fire fått stor oppmerksomhet og samlet alle familier der ute rundt tv-skjermen. Filmer som Min søsters barn og Far til Fire er nytolkninger av tidligere, eldre versjoner. Tilpasset nåtiden med fokus på barna er den også morsom for de eldste medlemmene i familien.

EN FILM BARE FOR DEG

Ser du etter filmer for barn eller unge, finner du et stort utvalg her hos oss i Blockbuster. Her streber vi etter å ha det største og beste utvalget film på det norske markedet. Finn alle gode, gamle, kjente figurer og barnefilmer. Uansett om de minste liker gode, gamle klassiskere innen Walt Disney eller moderne animasjonsfilmer så finner du alt her. I assortementet finner du noen av de mest populære barnefilmer deriblant Istid, Svampebob, Frost, Far til Fire, Monster High og Hotel Transylvania. Du er garantert god underholdning hos oss i Blockbuster som passer like godt til bare deg som hele familien. Finn også et godt, variert utvalg barnefilmer med minst 10-års aldersgrense. Hos oss i Blockbuster ønsker vi at alle skal kunne se filmer uansett om dere ønsker å leie eller å kjøpe den neste filmen.

BARNEFILMER- GOD UNDERHOLDNING

På Blockbuster tilbyr vi deg et stort og assortert utvalg filmer, med noe for enhver alder og smak. Barnefilmer hos Blockbuster passer spesielt godt når du f.eks. ønsker å aktivisere barna i vinter- jul eller høstferien. Vi i Blockbuster ønsker å gi deg valget, og du velger selv om du ønsker å kjøpe eller leie, for hvor og når du ønsker å se neste storfilm i appen. Sitt enkelt og greit hjemme i godstolen uansett tidspunkt og betal kun for filmen du ønsker å se.

Loading spinner