Skrekkfilmer

Skrekkfilmer - tør du sette deg ned?

Er det noe som er bedre enn en god skrekkfilm der du sitter langt oppe i hjørnet av sofaen og biter negler? Det som karakteriserer en god skrekkfilm, er at du kan leve deg inn i filmen og føle på angsten, frykten og ha lyst til å skrike. Oppleve en skremmende verden som er helt forskjellig fra vår hverdag. En god thriller er ideell å dele med din livspartner eller venner, eller helt alene - hvis du tør. På blockbuster.no har vi et godt og bredt utvalg av gode skrekkfilmer i ulike sjangere, enten du foretrekker frykt, overtro, spenning eller drama. Det finnes mange flotte, moderne skrekkfilmer, men utvalget på Blockbuster dekker også flere av de eldre klassikere. Våre horrorfilmer omfatter både skrekk og thrillere, alt etter hva du selv liker mest. Sjekk ut det spennende og store utvalget av isende terror her inne på Blockbuster.

Skrekkfilmer - frysninger gjennom alle tider

Gjennom historien har vi mennesker lenge vært fascinert av spenning og kjent dragning mot det ukjente. Det startet allerede i den romantiske perioden. Skrekksjangeren ble revitalisert og enda mer populær på 1990-tallet. Da ble det mulig å skape økt spenning gjennom ekstra visuelle effekter som lyd, blodige og animerte elementer. I begynnelsen var det en bølge av populære skrekkfilmer med en gal massemorder som går løs og dreper uten grunn. Denne sjangeren har imidlertid endret seg for lengst. I dag er det ikke lengre selvsagt hvem som er morderen, noe som gir den moderne skrekkfilmen en mer psykologisk vri. På blockbuster.no du vil finne både de nyeste og de gamle, klassiske skrekkfilmene som er gode valg for en skrekkelig filmkveld.

Skrekkfilmer - ha en hårreisende, god kveld

Vi tilbyr et av de største utvalgene av skrekkfilmer på det norske markedet. Her vil du sikkert finne noe som faller i smak, enten du er mest glad i en god thriller eller en ren skrekkfilm. Utvalget vårt dekker både norske og utenlandske skrekkfilmer, de gamle klassikerne og de nyeste skrekkfilmene. Blant de mest populære skrekkfilmene i vårt sortiment er The Dark, Devil Inside, American Psycho, Curse, The Woman in Black og mange, mange flere. På Blockbuster har vi gjort det enkelt og praktisk for deg når du ønsker å sette av en kveld til horror. Du kan enkelt leie eller kjøpe filmer via blockbuster.no. Sjekk ut hele spekteret av horror i utvalget vårt. Vi er sikre på at vi har noe som faller i smak. Ha det skrekkelig spennende!

Skrekkfilmer - bare for deg

Vi gjør det enkelt for deg å finne de beste skrekkfilmene. Len deg tilbake i sofaen og bla gjennom vårt store utvalg av skrekkfilmer - du betaler bare for det du vil se. Finner du en film du vil se, kan du enkelt kan leie eller kjøpe den via vår nettside. På blockbuster.no finner du filmer for enhver smak og for hele familien. Vi sikrer deg god underholdning.

Loading spinner