Komedier

Komedier - latter og god stemning

En komedie kan være så mangt. Ofte tar disse filmene opp relevante temaer og spørsmål, og setter alt på spissen på en svært humoristisk måte. Hovedtemaet kan spenne fra vennskap, familie og kjærlighet til å berøre vanskeligere saker som arbeidskonflikter og fordommer. Ved å strekke rollekarakterene og situasjonene de havner opp i til ekstreme lengder, får de oss til å flire høyt og riste på hodet der vi sitter og ser på; "Herre, hvordan er dette mulig..?" En god latter forlenger livet, sies det, og det er i hvert fall sikkert at når du sitter og ler gjennom en god komedie, reduseres stresshormonene i kroppen din og du blir i bedre humør. Komedie er en av de mest populære filmsjangerne som finnes. Logisk nok, for hva er vel bedre enn å storkose seg med en morsom film - enten alene eller i godt selskap med noen?

Komedie er en tradisjonsrik sjanger

Komedier er blitt laget helt siden stumfilmenes dager. Da måtte filmskaperne bruke overdreven, fysisk "slap-stick" humor for å få folk til å le. Dette kan vi fortsatt se i nye filmer også, men nå er det mest intelligent skrevne dialoger mellom rollefigurene som vekker latter. Samt utspekulerte handlinger hvor rollegalleriet havner i den ene, utrolige problemstillingen etter den andre. Ofte er komikere folk med naturlig talent for å få folk til å le. De kan ha startet som klassens klovn og urokråke, spilt i skolerevyer og forsøkt seg som stand-up komikere før TV og filmbransjen oppdager dem og produserer latterlig bra underholdning vi alle kan kose oss med hjemme i vår egen stue.

Humor for alle

Komedie som sjanger omfatter svært mange og forskjellige typer filmer. Det som oppfattes hysterisk morsomt for noen, er bare for dumt for andre publikummere. Ingen vet bedre enn du selv hva slags humoristisk sans du har, hva du liker og hva du bare irriterer deg over. Noen liker filmer som gjør narr av folk som er funksjonshemmede, mørkhudede eller annerledes på andre måter, mens dette bare provoserer andre seere. Ungdom liker f.eks komedier med seksuelle referanser bedre enn et godt voksent publikum gjør. Derfor finner du hos oss et bredt utvalg av komedier. Vi fører både norske og utenlandske komedier i vårt sortiment. Det gjør det lett å finne en god og morsom filmopplevelse som passer akkurat til deg og din individuelle smak og humoristiske sans.

Se en god komedie på blockbuster.no

På BLOCKBUSTER finner du har vi et bredt utvalg av morsomme komedier til hele familien, inklusive mange humorfilmer for barn. Du betaler kun for det du faktisk vil se, og slipper å være bundet opp av et løpende abonnement. Vi tilbyr nye filmer hele tiden, og selv premiere-filmene våre kan du se rimelig. Se og les mer om dine fordeler som kunde hos BLOCKBUSTER her. Vil du ha en morsom kveld i selskap med en god komedie, hjelper BLOCKBUSTER deg godt i gang.

Loading spinner