Thrillere

Thriller - Skumle

På blockbuster tilbyr vi et stort og variert utvalg av thrillere, som er ideelt for en god filmkveld. Thriller-sjangeren er en kategori med fascinerende film som tar sikte på å skape spenning og entusiasme. En god thriller kjennetegnes som regel ved god og hurtig forekommende spenning, hvor man enkelt blir dratt inn i handlingen. Mange anser også ofte en god psykologisk thriller som å være mer skremmende enn en skrekkfilm, ettersom de spilles på det psykiske, som gjør filmen mer realistisk og gir derfor mer stoff til ettertanke. Thriller sjangeren er en sjanger som de siste årene har blitt mer og mer populær på både norske og utenlandske markeder. I Norge er det spesielt filmversjonen av Jussi Adler Olsen fra bøkene "Kvinnen i buret" og "Pheasant Killers", som treffer. Her på blockbuster har vi stor etterspørsel på thrillere, de nyeste fremste filmene og de eldre klassikere, og vi bestreber oss derfor alltid å ha størst sjanse utvalg av thrillere, så det er noe for enhver smak. Finn din beste thriller her

Thriller - Holder fast på spenningen

Som mennesker har vi mange år vært fascinert av både spennende og skummle fenomener som faktisk kan sporer helt tilbake til romantikken tid. På 90-tallet begynte det å bli svært populært med skrekkfilmer, som i utgangspunktet stort sett bare handler om en seriemorder som dreper tilfeldig uten noen spesiell grunn. I de senere årene er thriller film imidlertid blitt mer populært, hovedsakelig på grunn av den psykologiske spenningen som krever din fulle oppmerksomhet fra start til slutt. En god thriller drama er også den perfekte underholdning for en god og nifs kveld i godt selskap.

Spenning og god underholdning

Er du ute etter en god film til filmkveld, og hvis du liker drama og spenning, anbefaler vi på blockbuster å leie en thriller. Thriller definisjon av en god film er en film som overrasker, inspirerer og skaper drama og spenning, slik at du ender opp med å sitte godt pakket inn i sofakroken mens du sitter og biter negler. På blockbuster er utvalget av thrillere bredt, enten du vil se en psykologisk eller action thriller, er det noe for enhver smak. Vi bærer flere av de mest populære thrillere gjennom tidene, enten du vil vil se de nyeste filmene, eller om du heller vil se en av de eldre klassikere. Sjekk ut hele spekteret av thriller-film og finn din favoritt. Du kan enkelt og bekvemt bestille filmen hjemme fra sofaen for å legge opp til en god kveld med god underholdning.

Thriller - For de som elsker spenning

Blockbuster har et bredt utvalg av alle typer filmer, så her er det noe for hele familien. En god thriller gir en god og underholdende kveld. Vi her på blockbuster har gjort det enkelt og praktisk for deg å leie eller kjøpe akkurat den filmen du ønsker å se. Du kan sitte i sofaen og finne akkurat den filmen som passer til din smak, og i løpet av minutter er det mulig for deg å se den. Enklere blir det ikke. Du betaler kun for det du ser. Sjekk blockbuster brede utvalg av thrillere hos oss.

Loading spinner