Skrekk, gru og grøsserfilmer

Karina Adelsgaard og Nadja Houmøller fra "Heaven of Horror", gir deg deres beste anbefalinger til de mest bloddryppende og urovekkende skrekkfilmene, hver uke.

heavenofhorror.com

Hvis du elsker skrekkfilmer og gjerne vil vite hva som er det nyeste, kommende eller mest anbefalte, så finnes det en nettside som er perfekt til dette. Endelig et nettsted som inneholder alt en Grøsser-fans drømmer om.

På heavenofhorror.com dekkes alle de relevante nye filmene innenfor grøssere, thriller og science fiction. Disse tre sjangrene har nemlig en tendens til å overlappe på et oppfinnsomt og brutalt vis!

Heaven of Horror tok av i 2016, og har siden det kommet med mer enn 240 anmeldelser, med flere hver eneste uke. Bak siden står Karina Adelgaard og Nadja Houmøller som kommer med gode anbefalinger til hvilke grøsserfilmer du skal se. Dessuten, lages det temalister til alt fra Halloween og Top 5 haifilmer til de beste sjangerfilmer fra Sørkorea.

Selv om Hollywood er storleverandør av grøsserfilmer, har det kommet langt større utvalg, ikke minst her på Blockbuster.no. Vi har alt fra de nyeste grøsserne av James Wan (The Conjuring og Saw) til zombiefilm fra Sørkorea, Spania eller Australia.

heavenofhorror.com
Loading spinner