Julefilmer

Velkommen til vår store juleside med mer enn 125 julefilmer! Her finner du juleunderholdning til hele familien – både klassikere som Alene hjemme og Love Actually og nyere julefilmer. God fornøyelse og gledelig jul!

Populære julefilmserier

Julefilmer, sanger og historier

Julen er mange ting, men det er fremfor alt hygge og nærvær med familien. Hvis du spør oss på Blockbuster, er det ingen bedre måte å slappe av før jul enn med gode julefilmer som både store og små vil elske. Spesielt nedtellingen til jul blir lettere for de små når de har julefilmer å fordrive ventetiden med. Pass derfor på å kjøpe eller leie både Disney julefilmer og andre av barnas favoritt-julekalendere fra Blockbuster. Slik har hele familien har filmer og underholdning for både adventstiden og romjulen.

Moderne julefilmer og julekalenderen fra den gang da mamma var liten

Som barn har du sannsynligvis selv sittet klistret til skjermen når det hver dag i desember ble sendt adventskalender på TV. Mange av de gamle julekalenderne og julefilmene er fortsatt populære blant barn i dag. Derfor er det viktig for at vi kan tilby et bredt utvalg av både nye og gamle julekalendere, samt julefilmer. De moderne julekalenderne og de kjente figurene fra jule-TV finnes naturligvis i vårt sortiment. Det er klart for mange gode stunder med kjente og kjære julefilmer, og julekalendere som Juleønsket, Julestjernen og Tidsreisen.

Grinchen og "Alene hjemme" er noe av det du kan. Og hva er vel jula uten den elskede "fra alle oss til alle dere". Med slike filmer bidrar Disney med julestemning og masse hjertevarme og omtanke til de tusen hjem. Sånn det bør være når freden senker seg i huset. Kom i den rette julestemningen og finn frem det gode humøret ved hjelp av de gode julefilmene.

Oppdag nye julefilmer i sortimentet

Du tror kanskje at du og barna har sett alle de julefilmene det verdt å se, men tro om igjen. Julefilmer finnes det hundrevis av, og noen er definitivt mer kjent enn andre, men ikke nødvendigvis de beste av den grunn. Utforsk vårt spennende utvalg av julefilmer og oppdag nye favoritter. Vi er sikker på at vi kan friste med et juleeventyr eller en adventskalender som du ikke har hatt gleden av å se enda. Ikke minst fordi vi i Blockbuster stadig legger nye julefilmer til sortimentet vårt, så vi har alltid mulighet til å tilby det beste av det beste når det kommer, både moderne julefilmer og gamle klassikere som aldri går av moten.

Våre julefilmer for de små inkluderer julefilmer med kjente fjes som Nysgjerrige Nils, Pedersen og Findus, Astrid Lindgrens figurer, Thomas toget, Barbie, Ice Age og Lille prinsesse. For de eldre barna er Hjemme alene-filmene fulle av spenning, mens Jul på Vesterbro, Love Actually, ferie og Nightingales er nok best for voksne. Det er julefilmer for alle aldre og humør hos Blockbuster, så slå deg løs og lei eller kjøp nettopp den julefilmen som får familien i julestemning i gang i år.

Loading spinner