Kommende filmer

På denne siden kan du følge med på hvilke filmer som snart kommer på Blockbuster. Trykk på det lille for å legge til filmen i ønskelisten din


Kommende filmer

Kommende filmer

Sjekk ut hva du har i vente hos Blockbuster

Det er alltid en slags sitrende spenning når en ny film blir annonsert. Man venter spent på hvilke skuespillere som er med, og hva hele filmen skal handle om. Om premisset er godt så kan bare forventningene vokse seg veldig store, og det er før filmen har kommet ut. Og da kommer også traileren! Hvor du får stemningen og inntrykket av hva slags film man har i vente. Vi alle har vel opplevd den følelsen av at vi knapt kan vente på filmen til den kommer ut? Hos Blockbuster får du sett alle de nye filmene når de blir tilgjengelige, og her på denne siden kan du se hva du kan forvente av oss også. Du får også utgivelsesdatoen for når filmen blir gjort tilgjengelig for leie og for kjøp, for ofte er det ikke samme dato. Trykk bare på det lille hjertet som er på filmene for å legge det til ønskelisten din. Da vil du bli notifisert når den er klar for å ses!

Hva slags filmer du kan se hos oss

Om du er litt kjent med tilbudet vårt og hva vi har i vår katalog så vet du at bortimot alt som blir utgitt vil du få tilgang til hos oss. Det er nesten uten unntak, og da snakker vi både store blockbustere (!), men også indie-filmer. Vi har også klassiske filmer som har gjort store inntrykk blant kinogåere, i tillegg til at vi dekker alle sjangre. Det betyr at hos oss kan du finne kommende skrekkfilmer og vi forsøker hele tiden å holde vår katalog oppdatert og tilfredsstillende for deg som vår kunde. Er det kanskje en spesifikk film som du ikke fikk med deg på kino, eller som ble utgitt på en streaming-tjeneste du ikke har tilgang til? Det er vel ikke så uvanlig at akkurat det skjer, og da er jo vår tjeneste midt i blinken for deg. Det er ikke så mange som tilbyr en slik tjeneste som vi gjør, fordi du trenger ikke en gang å være et medlem, i den grad at du må betale et månedlig abonnement. Det å ha en brukerprofil hos Blockbuser er altså helt gratis, og det er bare når du vil se en film eller en serie at du betaler. Så du kan dukke inn og ut av vår tjeneste uten at du behøver å bekymre deg for månedlige betalinger eller lignende.

Fokus på film til alles smaker

Film er mangt og mye for flere forskjellige mennesker. Og det kunne jo på en måte vært lett for oss å bare ta inn de største filmene, de som har tjent inn mest i løpet av året. Men tro det eller ei, ikke aller liker Marvel, og ikke alle liker superheltfilmer generelt. Derfor kan du se blant våre kommende filmer at det er mye mer variasjon enn man skulle tro. Blant kategoriene vi har kommende filmer i finner du: • De fleste av de største filmsuksessene i verden • Mindre, uavhengige filmer • Norske filmer • Actionfilmer • Komedier • Skrekkfilmer Og mye mer. Det er viktig for oss å ha et så stort utvalg som mulig, og hos oss er det plass både til folk som liker romantiske komedier, tegneseriefilmer for barn og ikke minst utenlandske filmer! Så har vi også filmer som er perfekte til å sette på en lat søndag hvor du ikke føler for å gjøre for mye og har behov for å slå av hjernen litt, slike filmer er det jo tross alt ganske mange av!

Legg planene for din fremtidige filmtitting!

Derfor oppfordrer vi deg til å komme innom titt og ofte for å se hva som kommer snart. For du vil nok bli overrasket over hva som kommer, og raskere enn du tror sannsynligvis. Vi jobber stadig for å holde vår katalog så oppdatert og relevant som mulig. Under visse av filmene kan du se når de blir gjort tilgjengelige, men det er ikke noe som er på alle filmer. Da kommer du bare tilbake noen dager etterpå for å se om det har oppdatert seg eller ikke. Husk at hos oss kan du leie eller kjøpe filmene sånn som det passer deg best, men det er ikke alltid tilgjengelig på samme tid. Om du velger å leie film så kan du se den så mange ganger du vil innen 48 timer. Kjøper du den dog så er den din, og da har du også mulighet til å laste den ned og se den offline! Vi tilbyr nye filmer hver uke, så Blockbuster er definitivt stedet å være om du vil holde deg oppdatert på alt som kommer ut.

Loading spinner