Blockbuster er stolte av å være hovedsponsor til årets Oslo Pix. Her på siden finner du noen av høydepunktene fra Oslo Pix’ historie, i tillegg til at du kan la deg inspirere av festivalens egne anbefalinger mellom de over 7500 filmene vi har hos oss. Blockbuster er streamingtjenesten med det bredeste og største utvalget av arthouse, indie og dokumentarer - samt de nyeste premierefilmene - og vi sørger hele tiden for å utvide sortimentet av kvalitetsfilm til både barn og voksne. God fornøyelse!

Fra de nyeste premierefilmene til anmelderrost arthouse - Gå på oppdagelsesferd blant våre mer enn 7500 filmer

Se nå

Besøk vår store samling af dokumentarfilmer.

Bli inspirert her

Sponsor på Oslo Pix 2019

Blockbuster er stolte av å være sponsor av Oslo Pix - en møteplass for alle som elsker film og er opptatt av filmkultur. Sammen med Oslo Pix ønsker vi å introdusere Oslos og Norges befolkning til et mangfoldig utvalg av kvalitetsfilm. Blockbuster er streamingtjenesten med det bredeste og største utvalget av arthouse, indie og dokumentarer - og vi sørger hele tiden for å utvide mangfoldet av kvalitetsfilmer til både barn og voksne.

Prøv Blockbuster nå - opprett din gratis profil på blockbuster.no

Om Blockbuster

Blockbuster tilbyr de nyeste filmene som de absolutt første etter kinoene. Vår oppgave er å gi deg det absolutt beste innholdet og la det være opp til deg hvor og når du vil se det; kort sagt, så er vi din online-kino.

Ikke noe abonnement

Blockbuster skiller seg fra andre streamingtjenester fordi vi ikke har noe abonnement, og du betaler kun for det du ser. Du kan derfor opprette en gratis profil her, og så er du klar til å leie og kjøpe akkurat de filmene og tv-seriene du vil. Riktig god fornøyelse!

Loading spinner