Serier

Serier

Få tilgang til de beste seriene hos Blockbuster

Det er ofte sagt at vi lever i en gullalder når det kommer til serier. Det er så mye nytt og så høy kvalitet på det som tilbys og hos Blockbuster får man både nye, gamle og norske serier, og vi forsøker å ha et så variert og godt utvalg for alle våre kunder. Noe som vi tilbyr også, som vi er stolte av, er at du kan kjøpe enkeltepisoder også. Det er jo spesielt nyttig om du har sett store deler av en sesong, men av forskjellige grunner kanskje har gått glipp av en episode eller to. Da kan du altså bare ta en tur innom hos Blockbuster og se hva vi har tilgjengelig for deg! Forhåpentligvis noe godt! Om det er en spesifikk serie du er ute etter så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen, ellers kan du jo trykke på de forskjellige kategoriene. To kategorier bør jo være ganske naturlig å se på: • Populære serier • Nye sesonger Men vi vil også anbefale at du ser på Redaksjonens serieanbefalinger hvor du vil få noen tips om serier du kanskje ikke helt vet om. Andre kategorier og sjangre er: • Miniserier • Nordisk krim • Historisk drama • Melodrama: sex, makt og intriger • Barneserier Dette er jo bare et utvalg og hvorfor ikke ta en titt nærmere for å se hva mer vi har!

Nye serier – mye å holde seg oppdatert på

Det føles jo noen ganger som om det kommer en ny serie hver eneste dag, og det blir litt vanskelig å holde tritt, rett og slett. Men så vil man jo også holde seg oppdatert, for serier som Breaking Bad var jo noe alle pratet om da den var i gang. Og for å være en del av samtalen bør man jo også vite hva som har skjedd. Det gir Blockbuster deg muligheten til, og du får tilgang til serier raskere enn de blir vist på norske tv-skjermer, som ofte kan være lang tid etter. For øyeblikket har vi over 140 titler i vår katalog, og det er en katalog vi har planer om å utvide og gi deg kvalitetsserier hele tiden. Vil du se Tom Hardy i Taboo? Det kan du hos Blockbuster, eller hva med megahiten The Big Bang Theory? Vi har alle sesongene, og du kan velge om du vil kjøpe en enkelt episode eller hele sesonger. Valget er ditt, vi bare gir deg muligheten til å velge!

Se nordiske serier

Det er en høy kvalitet på serier fra Norden, uansett om det Sverige, Danmark eller Norge det er snakk om. Av serier fra våre naboer har vi for eksempel Ängleby og Jordskott fra Sverige. Klovn og Nordskov er jo fra våre danske naboer, mens Broen er et bevis på hva et fantastisk nordisk samarbeid kan produsere! Av norske serier har vi for eksempel Kampen om Tungtvannet og Okkupert! Vi ønsker hele tiden å legge til nye serier, og om du ikke har besøkt oss på en stund er det garantert at det har kommet inn nye serier som du ikke kjenner til eller som du ikke visste vi hadde. Det er tross alt noe vi er veldig opptatte av.

Noen må tenke på barna!

Det har vi gjort! Og det kan du se av vår katalog bare for barn. Der vil du finne en god blanding av ren underholdning samtidig som det finnes serier der som skal lære dem litt om viktige ting i livet. Megapopulære Paw Patrol er en serie vi har i vår katalog blant annet, hvor barna kan se så mange episoder de vil, så ofte de vil!

Len deg tilbake i godstolen

Noen ganger er det greit å komme seg vekk fra virkeligheten litt og rømme bort til en annen realitet. Det er noe serier lar deg gjøre, kanskje i enda større grad enn det filmer gjør. I en serie blir man liksom virkelig kjent med «universet», med karakterene og man håper det går en viss vei med dem alle. Og det behovet av å komme seg vekk litt er nok noe vi alle har. La Blockbuster hjelpe deg med det, og se en serie eller to. Husk, hos Blockbuster betaler du kun for det du vil se på. Det vil si at du ikke betaler et månedlig abonnement. Betaling skjer kun når du finner serien du vil se på, ikke før, og da bare for den serien. Ta en titt gjennom vår katalog nå!

Loading spinner